Telefon
WhatsApp
UGYD Uluslararası Güvenlik Yöneticileri Derneği kuruldu
reklam1

Güvenlik yöneticileri Derneği, özel güvenlik sektörünün doğru çalışma ilkelerini ve asgari standartlarını oluşturmayı amaç edinmiş bir kuruluştur. UGYD Derneği Türkiye’de özel güvenlik sektörüne ilişkin, tüm tarafların ihtiyaç ve beklentilerine karşılamaya yönelik çalışmalar yaparak, Ülke ekonomisine olumlu katkılarda bulunmak, özel güvenlik sektöründe insan kaynaklarını verimli ve üretken hale getirmeye ve Özel güvenlik sektöründe yeni istihdam alanları yaratmağa yönelik çalışmalar yapmayı hedeflemektedir. 



Derneklerde yöneticilik yapmanın gönüllülüğü esas aldığını söyleyen Ugyd Derneği Kurucu Başkanı Abdullah Gündüz,
Dünyada olduğu gibi ülkemizde de dönüşüm hızla devam ediyor. Rekabetin kıyasıya sürdüğü, siyasi ve ekonomik düzenlerin, yerleşik alışkanlıkların temelden değiştiği çağımızda, bu hızlı tempoya ayak uydurmak köklü bir geçmişten gelen tecrübe kadar, bilgi, uzmanlık ve özveri gerektiriyor.
Bu ihtiyaçları göz önünde bulundurarak, Türkiye’nin sayısal dönüşümü için verimlilik, inovasyon, sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk ilkeleri çerçevesinde etkinliklerimizi ve projelerimizi geliştireceğiz.
Türkiye’de özel güvenliğe ilişkin tüm tarafların ihtiyaç ve beklentilerine cevap vereceğiz.

Ugyd kamu ve özel sektör yararına hizmet eden ve özel güvenlik sektörünün gelişim sürecine destek vermek üzere kurulmuş bir sivil toplum kuruluşudur. Güvenlik ve gözetim hizmetleri sahasında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşları bünyesinde toplayan derneğimiz , konfederasyon ve benzeri nitelikteki uluslar arası ve özellikle Avrupa Topluluğu yapısında yer alan aktif ve saygın organizasyonların çalışmalarından yararlanıp, onlarla bilgi alışverişinde bulunup, eğitim, seminer vs. gibi bilimsel ve kültürel içerikli toplantılarına, konferanslarına katılım sağlayacaktır. İçinde bulunduğu emek yoğun sektör vasıtasıyla orta öğretim seviyesinden başlayarak istihdam yaratıp ve ülke ekonomisine katkıda bulunacağız. Derneğimiz 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine dair Kanun’un ülkemizde uygulanmasında öncülük ederek, Kamu kurumları nezdinde sektörü temsil eder, ilgili mevzuatın oluşturulmasında ve geliştirilmesinde aktif olarak görev alarak gereken çalışmaları yapacağız. Türkiye’de özel güvenliğe ilişkin tüm tarafların ihtiyaç ve beklentilerine, İş güvenliği hizmet standartlarının geliştirilmesine, güvenlik ve gözetim ile koordinasyonuna yardımcı olup, dünya standartlarında cevap verir, bu konuda otorite ve referans merkezi olacağız.

Kıymetli dernek üyelerimiz vede meslektaşlarım
Kurucu başkanlığını ve yönetim kurulu başkanlığını yaptığım uluslararası güvenlik yöneticiler derneğini kurduk. Yönetim Kurulunu oluşturduk yeni üye kayıtlarına başlayarak kısa sürede örgütlenmemizi illerde ve ilçelerde yapmaya başladık. Amacımız sektörümüzün sorunlarını dilek ve temennilerini en üst yetkililere kurum ve kuruluşlara aktaracağımıza inandığım için bu derneği kurmuş olduk. Güvenlik şirketlerimizin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının belirlenmesinde, sıkıntı ve sorunlarının çözümünde dernek üyelerimizin ve paydaşlarımızın üzerine düşen sorumluluk ve görevleri yerine getirmeleri için gayret sarf edeceğiz
Yeni dünya düzeninde derneğimiz hukukun üstünlüğü bilinci ile uluslararası güvenlik firmaları ile birlikte çalışma olanaklarını araştırarak geliştireceğiz. Uluslararası platformlarda Türk şirketleri de yurt dışında özel güvenlik faaliyetlerini yürütmesini sağlayacağız. Bu nedenlerden dolayı ülkemizde ve yurt dışında örgütlenmelerimizi bir an önce yaparak özel güvenlik şirketlerimizi güçlendirmemiz lazım.
Daha yolun başındayız güçlü irade ve istekle büyüyeceğimize inanıyorum çıktığımız bu kutsal yolda beni yalnız bırakmayan bana inanan ve güvenen dost ve meslektaşlarıma, yönetim kuruluna dernek üyelerimize ve paydaşlarımıza bu aşamaya kadar gelen süreçte yardımları için çok teşekkür ediyorum.

"GÜVEN SADAKATIN MEŞALESİDİR"





Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği