Telefon
WhatsApp
Murgul Korucular Köyü Muhtar Adayı Hüseyin Durmuş: Köyümüze ve Köylümüze Hizmetkar Olmak İçin Geliyoruz
reklam1

Korucular Köyü Muhtar Adayı Hüseyin Durmuş: Herşey Köyümüz için

Korucular Köyü'nün iddialı muhtar adayı Hüseyin Durmuş, yaptığı açıklama ile kendini tanıtırken, muhtar olduğu takdirde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Korucular Köyü Muhtar adayı Hüseyin Durmuş, bilgi, birikim ve azmiyle ve de güçlü kadrosu ile yola çıktıklarını söyleyerek, Korucular Köyü'ne ve köylülerine hizmetkar olacaklarını söyledi. Korucular Köyü'ne hizmet borçları olduğunu ifade eden Hüseyin Durmuş, açıklamasında; "Sevgili Korucular Köyü halkı, Merhabalar,

Ben Hüseyin DURMUŞ evli ve 2 çocuk babasıyım. Artvin Valiliği İl özel idaresinde görev yapmaktayım.
Buradan sosyal medya aracılığıyla sizlere 2024 yerel seçimlerinde Korucular Köyünün muhtarlığına talip olduğumu bildirmek istiyorum.

• Öncelikle bizim gibi göç veren ve vermeye devam eden bölgelerde köy muhtarı uzaktaki köylüsünün memlekette en net tabirle, eli ayağı olmalıdır.
• Köyümüzün en büyük sorunu olan ve sürekli nükse eden içme suyu sorunumuzu çözmek için ne gerekiyorsa yapılacağını belirtmek isterim.
• Köyde kınada, nişanda, düğünde veya cenazelerde köylünün misafir ağırlamak için kullanabileceği yer ihtiyacı var ise kullanabileceği bir alan yaratılmalı ve bu sorun çözüme kavuşturulmalıdır.
• Köyümüze dönüşleri artırmak ve köyden şehre göçü durdurmak amacıyla köyde alternatif ve katma değeri yüksek turizmin değerlendirilmesi için köylü ile birlikte çalışmaların yapılması planlanmaktadır.
• Yine köyümüzde denenen çiçek soğanı olarak hitap edilen soğan üretiminin ve fabrikasının yeniden faaliyete geçirilmesi önemli görevlerimden biri olacaktır.

“HER ŞEY KÖYÜMÜZ İÇİN” ifadelerine yer verdi. 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği