Telefon
WhatsApp
MHP Eski Milletvekili adayı Rafet Abay’dan Kemalpaşa İçin Çözüm Önerileri
reklam1

MHP Eski Milletvekili adayı Rafet Abay’dan Kemalpaşa İçin Çözüm Önerileri

 

Yerel seçim hazırlıkları siyasi partilerde tüm hızıyla devam ederken, daha önce siyasette yer almış önemli simalarda yerel seçimler öncesinde kendi yaşadıkları bölgelere ilişkin çözüm önerilerini ve adayların hazırlaması gereken projelere ilişkin düşüncelerini kamuoyu ile paylaşıyor. MHP Kemalpaşa eski ilçe başkanı ve MHP Milletvekili adaylarından, eski il başkan yardımcılarından Rafet Abay, Kemalpaşa ilçesinde yerel seçimlerde aday olacak isimlere önerilerde bulunarak ilçenin sorunlarına bulunabilecek çözümlerini sıraladı.

MHP’nin güçlü isimlerinden Rafet Abay hazırladığı öneri raporunda kendisinin aday olması durumunda yapacağı çalışmalar ve öncelik sıralamasını da belirtti. Abay’ın Kemalpaşa için hazırladığı çözüm önerilerini içeren raporunda; “Sevgili Kemalpaşa Halkının STK’ların dolayısıyla tüm kamuoyunun bilgisine: Malumunuz 31 Mart 2024 tarihinde tüm ülke de olduğu gibi ilçemizde de yerel seçimler yapılacaktır.

Bir siyasetçi olarak değil bir Vatandaş olarak benim de naçizane beklentilerim vardır.

Örneğin; Ekmeğin fahiş fiyatla satıldığını düşünüyorum, Hopa dolmuş ücretlerinin Halkın talebine göre düzenlenmesi, Elektrik ve su fiyatlarına çözüm bulunması, bulunamadığı takdirde ihtiyaç sahiplerine bu konuda destek yapılması, Etin kilosunu 150’tl ye indirecek çözüm üretilmesi ve yaş çay fiyatlarının Devlet fiyatının üzerinde özele satılmasını sağlayacak çözüm yollarının çay muhtahsilleri ile ortak hareket edilip sağlanmasını arzu etmekteyim.

Arsa sorununun çözülüp maliyetine inşaat yaparak Halkımızı ucuz ev sahibi yapmakla birlikte Türkiye genelinde örnek bir Belediye olmamız gerekiyor.

Ben kazandım oldu mantığı ile Belediyecilik olmayacağını düşündüğümden demem o dur ki sadece bunlar değil bu ve bunlar gibi daha bir çok konu da neden örnek bir Belediye olmayalım. Bizim eksiğimiz yok coğrafi konum olarak fazlamız var.

Kazanmış olmak için Aday olacak adaylara sesleniyorum bu ve benzeri konularda Radikal çözüm üretemeyecekseniz lütfen Kemalpaşa gibi güzide ilçemizin gelecek yıllarını siyasi hırs uğruna heba etmeyelim.

Ortak istişare ile bu sorunları, siyasi çıkarları bir kenara bırakarak çözecek Aday üzerin de yoğunlaşılmasını bir Kemalpaşa sakini olarak öneririm.

Saygıdeğer Halkımıza Saygı ve Sevgilerimi Sunarım” ifadelerine yer verdi.

Rafet Abay’ın bu raporu ilçede olumlu bir rapor olarak algılanırken, Rafet Abay’ın bir siyasi partiden teklif gelmesi durumunda aday olmasına da olumlu baktığına yönelik bilgilerde gelmekte.

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği