Telefon
WhatsApp
Lütfü Kolçak, İddialı Geliyor
reklam1

Lütfü Kolçak, İddialı Geliyor

Hopa’yı Geleceğe Güvenle Taşımak İçin Adayım

 

Hopa ilçesinde Lütfü Kolçak rüzgarı esiyor. Geçtiğimiz günlerde Artvin Hopaspor Kulüp Başkanlığından istifa ederek AK Parti’den Hopa Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatı yapan Lütfü Kolçak, seçim çalışmalarına da hız verdi. Adaylığının açıklanmasının ardından AK Parti’nin gerçekleştirdiği Temayül yoklamasına katılan Lütfü Kolçak, yaptığı açıklamada Hopa’ya Geleceğe Güvenle Taşımak İçin aday olduğunu söyledi.

 

Lütfü Kolçak, Hopa’da Lojistik Sektörünün Kurucu ve Yaygınlaştıran Öncü İsmi Olarak Biliniyor

Başarılı iş insanı, Artvin Hopaspor Başkanı Lütfü Kolçak, iddialı bir şekilde aday adaylığı çalışmalarını yürütüyor. 1989 yılında kurduğu lojistik sektöründeki şirketinde hizmet vermeye devam eden Kolçak, lojistik sektörünün Hopa ilçesinde yayılmasında öncü isim olarak biliniyor. 3 yıl Avrupa hattında lojistik hizmeti verdikten sonra 1993 yılında DEMİRKOL ŞİRKETLER GRUBUNU kurup tamamen o yıldan özellikle Kafkas hattında kara yolu taşımacılığında hizmet vermekle beraber bütün hizmetleri Hopa’daki taşıyıcı sektörüyle beraber taşımacılığı geliştirip Hopa ilçesinde ciddi bir ticari alan oluşturan Kolçak, 2003 yılında yeni baştan KAFKAS-TUR Uluslararası Nakliyat firmasını sektöre kazandırıp halen hazırda lojistik ve dış ticaret olarak hizmet vermeye devam etti. İstanbul’da birkaç sivil toplum örgütlerinde kurucu ve yönetim üyeliği yapan Kolçak, 2021-2022 sezonunda Artvin Hopaspor başkan vekilliği görevini yürütüp 2022-2024 yıllarında başkanlık görevinde bulunan Kolçak, Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) 2. ve 3. lig dernekleri yönetiminde görev almaktaydı.

 

Kolçak Bir Çok Sivil Toplum Kuruluşu’nda Yer Aldı

 

Başarılı iş insanı Lütfü Kolçak, iş dünyasındaki başarılarının yanı sıra bir çok sivil toplum kuruluşunda da yaptığı hizmetlerle adından sıkça söz ettiren bir isim oldu. Kolçak, İstanbul’da bulunan Artvin hizmet vakfı üyeliği, Hopalılar derneği üyeliği, Çoruh vadisi Borçkalılar derneği yönetim kurulu üyeliği, Hemşinliler hizmet vakfı kurucu ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunmanın yanı sıra mesleki kuruluşlar ve hemşehri dernek, vakıflarında da aktif rol alarak Hopa ilçesine ve Artvin’i il dışında da hizmetini sürdürdü.  Kolçak, sivil toplum kuruluşlarında edindiği tecrübeyi ve çevreyi de Hopa Belediye Başkanı olarak Hopa halkına hizmet yolunda kullanmak için AK Parti’den Hopa Belediye Başkan aday adayı olduğunu ifade ediyor.

 

Kolçak: Kurumsal Yapıyı Benimseyen, Hak ve Adaletle Başarılı Bir Yönetim Vadediyoruz

AK Parti’den Hopa Belediye Başkan aday adayı olan Lütfü Kolçak, belediye başkanı olduğu olması durumunda emeğe ve hak ve de adalete önem veren, hür türlü hizmet kolunda başarıya odaklanmış, kurumsal yapıyı benimsemiş, disiplinli bir anlayış ile 7/24 Hopa halkının hizmetinde çalışan bir belediyecilik anlayışı ile hizmet üreten bir belediye olacaklarını açıkladı. Bugüne kadar yaptığı her işte başarıya odaklanmış yapısının olduğunun altını çizen Lütfü Kolçak, AK Parti’nin gücüyle, kendi bilgi birikimini, Hopa Belediyesi’nde Hopa halkının hizmetine sunacağını ifade eden Kolçak, “ Lütfü Kolçak ismi Hopa Halkı tarafından bilinen bir isimdir. Lojistik sektörünün Hopa’da gelişmesinde ön ayak olmuş bir kişiyim. Ayrıca ilçemizde sporun gelişmesine ve Hopaspor’un belirli noktalara gelmesinde de sürekli katkısı olan ve nihayetinde de iki yıllık bir süreçte elimdeki tüm imkanlar doğrultusunda kulübe hizmet etmeye gayret göstermiş bir kardeşinizim. Şimdi geçmiş yılların, iş tecrübemin ve de yöneticilik bilgi birikimimin Hopa Belediyesi’nde Hopa halkına hizmete dönmesi için bu yola çıktım. Her zaman başarıya odaklanmış bir kişiyim. Hak ve adalet ile Hopa Belediyesi’ni Hopa halkı ile birlikte yöneteceğiz. Halkımızın sesine kulak vererek, onların arzu ve isteklerini harmanlayarak onlara hizmete dönüştüreceğiz. 7/24 çalışan ve sürekli ayakta olan bir Hopa Belediyesi olacağız. Bizim geçmişteki başarılarımız gelecekte yapacaklarımızı ortaya koyacaktır. İddialı bir yapım var. Her kesime hitap eden bir ismim. Biz insanları ayırmak için değil Hopa’nın kendi iç dinamiklerinden bir güç oluşturarak Hopa ilçesini daha da modern ve gelişmiş bir ilçe haline getirmek için iyi bir ekiple yola çıkıyoruz. Bize inanır ve güvenirlerse ve de bize bu görev verilirse hem seçimi kazanıp hem de ilçe halkının hayal ettiği hizmetleri ilçeye kazandıracağımızı düşünüyorum. Kendime, partime, Hopa Halkına, teşkilatlarımıza, Sayın Bakanımız Faruk Çelik’e ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyorum. Güzel bir sinerji oluşturduk. Adaylığımızı açıkladığımız andan itibaren başta teşkilatlarımızın teveccühü olmak üzere tüm kesimlerden güzel dönüşler oldu. İnanıyoruz ve biz kazanacağız. Allah çıktığımız yolu hayırlı kılsın inşallah” diye konuştu.

Lütfü Kolçak, Artvin Hopaspor Taraftarlarına Böyle Veda Etti

 

Artvin Hopaspor Başkanı iken istifa eden Lütfü Kolçak, taraftarlarına veda ederken duygusal cümleler kullanarak veda etti. Aşık olduğu, yıllarca emek verdiği ve iki yıldır da başkanlık görevini yürüttüğü kulübe ve taraftarlarına veda ederken bir hayli zorlandığı gözlenen Kolçak, yayınladığı mesajda her zaman Artvin Hopaspor’un yanında olacağını da özellikle vurguladı. Kolçak, veda mesajında; “Değerli Artvin Hopaspor Camiası, Bugün itibariyle kulüp başkanlığı görevimden istifa etme kararı almış bulunmaktayım. Hopa Belediye Başkanlığı için aday adayı olmam sebebiyle, kulüp başkanlığı görevimden ayrılmak zorunda kaldım.

Görevim boyunca bana desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Bu süreçte maddi ve manevi hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, her daim destek veren, başlangıçtan bugüne kadar birlikte çalıştığım tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, bize bu görevi layık gören delegelerimize ve genel kurulumuza, geçmiş dönem başkanlarımıza, hocalarımıza ve futbolcularımıza, tüm kulüp çalışanlarımıza ve en önemlisi vefakar Hopaspor taraftarlarına en kalbi duygularımla minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Hopa Belediye Başkanlığı aday adaylığı için yola çıkmam, ilçemizin gelişimi ve ilerlemesi için büyük bir adım olarak görülmelidir. Ancak, bu istifa, Hopaspor’a duyduğum sevgi ve bağlılığın hiçbir zaman azalmayacaktır. Kulübümüzün her zaman yanında olacağımı ve desteğimi esirgemeyeceğimi belirtmek isterim.

Hopa’nın futbol ve spor alanındaki başarılarının devam etmesi için elimden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğim. Hopaspor camiasına olan sevgi ve desteğim sonsuzdur. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

 

Kolçak, Hopaspor’a Yapılan Haksızlık Karşısında Sessiz Kalmadı

 

AK Parti Hopa Belediye Başkan aday adayı Lütfü Kolçak, söz verdiği üzere istifa etmiş olsa da 2 yıl başkanlığını yaptığı Artvin Hopaspor’un yanında olmaya devam ediyor. Kolçak,  Hopaspor’un geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında oynadığı İnegöl Kafkasspor mücadelesinde son dakikada attığı gol sonrasında gerek orta hakem gerekse de yan hakemin gol kararı vermesinden 5 dakika sonra ofsayt gerekçesiyle golün iptal edilmesi sonrasında tepkisini sosyal medya aracılığıyla dile getirerek her zaman Artvin Hopaspor’un yanında olmaya devam edeceğini bir kez daha gösterdi. Sosyal medyada yayınladığı mesaj da Kolçak; “Sevgili Hopaspor camiasına;

İnegöl Kafkaspor ile geçtiğimiz gün oynanan ve Türk futbol tarihine geçen skandal hakem kararlarının alındığı maç hepimizi derinden üzmüştür. Sahada kazandığımız maç, maalesef kirli oyunlar ve baskılar neticesinde 0-0 sona ermiş ve Artvin Hopaspor masada yıkılmaya çalışılmıştır.

Futbol sahalarında görülmeyen ve bir daha görülmek dahi istenmeyen kuralsızlıklar silsilesi içerisinde geçen maçta; Hopaspor'umuzun attığı golün ardından karşı takımın teknik heyeti, deyim yerindeyse sahayı ‘basarak’ hakeme baskı kurmuş bunun sonucunda da hakem verdiği golü iptal etmiştir.

Bu olay sadece bizim açımızdan değil, Türk futbolu açısından kabul edilemez bir durumdur. Öyle ki alınan karar sadece Artvin Hopaspor'umuza karşı değil Türk futboluna karşı yapılan bir haksızlıktır. Hakem tarafından alınan kararlar, verilen emeğin çalınmasıdır. Bu kararları başka açıklayacak bir söz yoktur.

Daha önceki açıklamalarımda da belirttiğim gibi Hopaspor benim için bir aşktır ve kulübümüze olan sevdam hiçbir zaman bitmeyecektir. Bu sebepledir ki bu olayın peşini asla bırakmayacağımı ve gerekli yerlere başvuracağımızı belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Kolçak, bu paylaşımın yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu’nda da bir çok girişimlerde bulunarak kulübün hakkını savunmayı sürdürdü.

 

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği