Telefon
WhatsApp
KEMALPAŞA’DA ADAYLAR KENDİLERİNİ ANLATMAYA DEVAM EDİYORLAR
reklam1

KEMALPAŞA’DA ADAYLAR KENDİLERİNİ ANLATMAYA DEVAM EDİYORLAR.

Kemalpaşa’da bu defa da Akparti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Harun Altınsoy basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Hayati Akbaş

KEMALPAŞA-Akparti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Harun Altınsoy, basın mensupları ile bir araya geldi.

Kemalpaşa Akasya Restaurantta düzenlenen kahvaltı programına İlçe Başkanı Murat Balkaya ve MHP İlçe Başkanı da katıldı. Kahvaltı ardından açıklamalarda bulunan Altınsoy adaylık süreci ve Kemalpaşa için neler yapmak istediğini anlattı.

Kemalpaşa’nın sıradan bir ilçe olmadığını, Türkiye’nin ilk giriş ve son çıkış noktası olması ile adeta bir vitrin vazifesi gördüğünü ama bugün için bu vitrin görüntüsünden çok uzak olduğunu ifade eden Harun Altunsoy  “Biz kendi kabuğuna çekilmiş bir Kemalpaşa değil yapılan yatırımlar ve hizmetlerin ardından çekim merkezi olacak, insanların imrenerek gelip gezecekleri ve alışverişlerini yapabilecekleri huzurlu bir Kemalpaşa için kollarımızı sıvayarak elimizi taşın altına soktuk” dedi.

Altınsoy açıklamalarının son kısmında basının önemini bildiklerini “Bizim vatandaşla aramızda önemli bir bağ oluşturacağınıza inanıyorum. Bu anlamda tekrar davetimizi kırmayarak programımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi..

Programın son bölümünde basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Altınsoy şeffaf olacaklarını, kapılarının he zaman basına ve vatandaşlara açık olacağını ve basın mensuplarının rahat çalışmaları için gerekli ortamında yaratılacağını söyledi.

Program topluca fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği