Telefon
WhatsApp
Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Demircioğlu’ndan Yeni Yıl Mesajı
reklam1

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Demircioğlu’ndan Yeni Yıl Mesajı

“2024’ te İnsanlığı huzura ve refaha yaklaştıran adımlar atılmalıdır ”

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Osman Demircioğlu, yayımladığı yazılı mesajda 2024 yılından beklentilerini dile getirdi.

Ülkemizin başta ekonomi olmak üzere birçok alanda zor bir süreçten geçtiğini belirten Başkanımız Osman Demircioğlu, “Her yeni yılda talep ettiğimiz; adalet, kalkınma, refah ve özgürlük beklentilerimize ulaşmanın zorlaştığı, çocuklarımızın çocukça, kadınlarımızın kadınca yaşayamadığı, kısacası insanların insanca yaşayamadığı bir süreçteyiz. Artık dünyada olup bitenleri yorumlamak yetmez, onları değiştirmek de gerekir. İnsandan daha yüce değerin olmadığı bilinciyle, 2024 yılından beklentilerimiz; bir an önce insanlığı toplumsal huzura yaklaştıran adımların atılmasıdır. İnsanca yaşamak; terörün, savaşların, yoksulluğun, hukuksuzluğun son bulduğu bir düzende mümkündür.” ifadesini kullandı.

Yeni yılda en çok ihtiyacımız olan, umuttur. Adaletin olduğu her yerde de umut vardır. 2024 yılında geleceğe daha umutla bakılan bir Türkiye olmasını diler,  yüzünüzden gülüşleriniz, yüreğinizden umudunuz eksilmesin. Tüm Hopa ve Kemalpaşa halkının yeni yılını kutlarım” diye konuştu.

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği