Telefon
WhatsApp
Faruk Çelik Söz Verdi Seçimden Önce Gerçekleşti Hopa’nın Hayali Faruk Çelik İle Gerçeğe Dönüştü
reklam1

Faruk Çelik Söz Verdi Seçimden Önce Gerçekleşti
Hopa’nın Hayali Faruk Çelik İle Gerçeğe Dönüştü

Hopa halkı tarafından Hopa Devlet Hastanesi’nde ihtiyaç olarak dillendirilen ve bir hayal olarak görülen MR cihazı, Hopa Devlet Hastanesi’ne kazandırıldı. Hopa Devlet Hastanesi gezisi sırasında AK Parti Milletvekili adayı eski bakan Faruk Çelik’e iletilen MR cihazı ve uzman doktor ihtiyacı talepleri, talebin iletilmesinden kısa bir süre sonra sonuçlandırıldı.
Eski Bakan Faruk Çelik’in Hopa Devlet Hastanesi gezisinde Hopa’daki hastaların MR cihazı olmaması nedeniyle Artvin Merkez’e veya Rize’ye gönderilmek zorunda kaldığı ve bununda özellikle acil hastalar için büyük bir zaman kaybına neden olduğu ve hastaların yollarda daha da ağırlaştıkları bildirildi. Ayrıca Hopa Devlet Hastanesi’nde uzman doktor ihtiyaçlarının da bulunduğu ve bunlar için de çözüm talebinde bulunuldu. Talebin iletildiği anda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı arayan Bakan Çelik, MR cihazı temini için acil ihale talebinde bulunulması ve uzman doktor sorununun da giderilmesini istedi. Bakan Koca tarafından ivedilikle konuyla ilgilenileceği bilgisinin verilmesi ile Hopa halkı büyük bir müjde olarak nitelendirilmişti. Faruk Çelik tarafından müjdesi verilen bu iki gelişmenin seçim sonrasına kalması beklenmeden gerçekleşmesi Hopa Halkının yüzünü güldürdü. Hopa Devlet Hastanesi MR cihazının kısa süre içerisinde kurulacağını ve uzman doktorlarında yine kısa bir süre içerisinde görevlerine başlayacakları müjdeli bir haber olarak duyuruldu.

Faruk Çelik’in Sözleri Seçime Kalmadan Gerçekleşti

Hopa Devlet Hastanesi tarafından yapılan açıklama ile Hopa halkına müjdeli haber duyuruldu. Kurum tarafından yapılan açıklamada; “Yeni Uzman Hekimler Ve Mr Cihazı (emar) Geliyor
Hastanemizin MR cihazı talebine Sağlık Bakanlığı olumlu cevap verdi ve süreç başlatıldı. Fiziki alan oluşturulduktan sonra MR cihazı kurulacak ve kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayacak. 25’i uzman hekim toplamda 40 hekimle hizmet veren hastanemizde fizik tedavi nöroloji ortopedi gibi branşların olmazsa olmazı MR cihazı kaçınılmaz bir ihtiyaç idi. Yaklaşık bedeli 13 milyon TL yi bulan MR cihazı için hastalarımız randevulu olarak Artvin ve Rize iline gitmekte iken bu problemden sadece Hopa değil çevre ilçelerimiz vatandaşları da kurtulmuş olacak.
Ayrıca 04.05.2023 tarihinde DHY kurasında hastanemize Göz Hastalıkları Uzmanı ve Üroloji uzmanı atanmış olup tebligat yayınlandıktan sonra 15-20 gün içinde görevlerine başlayacaklardır” ifadelerine yer verildi.
Bu gelişme de AK Parti Artvin Milletvekili adayı, eski Bakan Faruk Çelik’in gücünü bir kez daha gösterirken, Çelik’in vekilliği döneminde ilimize büyük yatırımlar ve projeler kazandıracağının da bir göstergesi olmuş oldu.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği