Telefon
WhatsApp
Çelik: Sorunlarımıza Kalıcı Çözümler Bulmaya Çalışıyoruz
reklam1

Bakan Çelik, Artvin’i Karış Karış Geziyor

Çelik: Sorunlarımıza Kalıcı Çözümler Bulmaya Çalışıyoruz

AK Parti Artvin Milletvekili Bakan Faruk Çelik, TBMM’nin yerel seçim tatiline girmesi sonrasında Artvin’de gerçekleştirdiği yoğun seçim çalışmalarının yanı sıra çeşitli bölgelerde acil ve ivedi çözüm bekleyen sorunların giderilmesi için de yoğun mesai harcıyor. Bakan Çelik, son olarak Borçka Kaynarca grup yolunda meydana gelen heyelan sonrası yaklaşık bir buçuk aydır kapalı olan yolda Artvin Valisi Cengiz Ünsal ile birlikte incelemelerde bulundu.

Sorun Neredeyse Bakan Çelik Orada

 

Artvin Valisi Cengiz Ünsal ve AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu. Artvin’in Borçka İlçesinde 6-7 Şubat tarihlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Aksu Mahallesi mevkiinde Kaynarca, Balcı, Alaca ve Arkaköy Köylerine ulaşımı sağlayan grup yolu ulaşıma kapandı.

Yaklaşık bir buçuk aydır ulaşıma kapalı olan grup köy yolunda kaya temizleme çalışmaları devam ediyor. Vali Ünsal ve Milletvekili Çelik, grup yolunda incelemelerde bulunarak ilgililerden ve vatandaşlardan bilgi aldı.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Çelik, yolun en kısa sürede açılması için çalışmaların hızlı şekilde devam ettiğini söyledi. İncelemelerde Kaymakam Hakan Contarlı, DSİ Bölge Müdürü Sinan Yıldız, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kemal Demirel, AFAD ve Karayolları ekipleri hazır bulundu.

 

Bakan Çelik: Artvin Zor Bir Coğrafya, Devletim Tüm İmkanları İle Vatandaşlarımızın Mağduriyetini İvedi Çözmek İçin Uğraşıyor

AK Parti Artvin Milletvekili Bakan Faruk Çelik, nerede bir sorunlu bölge varsa yoğun seçim çalışmalarından zaman ayırarak o bölgeye giderek yetkililerden sorunlarla ilgili bilgiler alıyor ve çözümü için yoğun mesai harcıyor. Son olarak Kaynarca grup yolunda incelemelerde bulunan Bakan Çelik; “ Artvin milletvekili adayı olduğum andan itibaren ilimizi adeta karış karış geziyorum. Gerek Artvin’de gerekse de Ankara’da ilimizin sorunlarını çözme noktasında yoğun mesai harcıyoruz. İlimiz zor bir coğrafya ancak buna karşın devletimiz tüm kurumları ile ilimizin sorunlarını çözme ve vatandaşlarımızın mağduriyetini giderme noktasında gayret göstermektedir. Bizlerde elimizden geldiği ölçüde bu sorunların çözümünü hızlandırma noktasında Ankara ile Artvin arasında ilgili kurumların koordinasyonuna gayret gösteriyoruz. Bizim Artvin’e hizmet sevdamız var. Amacımız hizmet, buraya siyaset yapmaya gelmedik. Burası benim toprağım. Toprağıma hizmet için 7 gün 24 saat mücadele etme sözüm ve borcum var. Tabi ki benden önce de arkadaşlarımız ve hükümetimiz bu ile hizmet noktasında gerekli gayretleri göstermişler. Bizde kendi adımız ve gücümüz nispetinde bunların üzerine bir şeyler koyma gayretindeyiz. Bugüne kadar ilimize hizmet etmiş tüm değerlerimize teşekkür ediyoruz. İlimizin çeşitli bölgelerinde son aylarda yaşanan yağışlar sonrası heyelanlar yaşanmıştır. Bunların bazılarına kısa vadede çözümler bulduk. Bazılarına ise çözüm bulma sürecimiz uzadı. İnşallah Kaynarca grup yolu ile de yakın bir zamanda çözümlerimizi gerçekleştirerek yolu yeniden ulaşıma açacağız. Vatandaşımız müsterih olsunlar, biz buradayız. Her sorunu biliyor ve yerinde müdahale ediyoruz. Bu yaz özellikle heyelana müsait bölgelerde özel çözümler sağlamaya çalışacağız. Baştan aşağı bir çok bölgede muhtemel önlemlere karşı AFAD başta olmak üzere ilgili kurumlarla koordineli bir şekilde çalışmalar gerçekleştirerek karayolları ve köy yollarımızda ulaşımı daha güvenli hale getirmeye gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği