Telefon
WhatsApp
Artvin Sebze ve Meyve Dünyası'ndan Çocuklar İçin Güzel Uygulama
reklam1

Artvin Sebze ve Meyve Dünyası'ndan Çocuklar İçin Güzel Uygulama


Canı Meyve Çeken Çocuklara Ücretsiz Meyve İkramı

Sebze ve meyve alanında Artvin'de gerek fiyatları gerekse de çeşit zenginliği ile dikkatleri üzerine çeken Artvin Sebze ve Meyve Dünyası Artvin Hal Market'ten muhteşem bir güzellik. Artvin Sebze ve Meyve Dünyası'na gelen çocuklara yönelik ücretsiz meyve ikramında bulunan manav market bu uygulaması ile başta çocuklar olmak üzere tüm müşterilerinden tam puan alıyor. Artvin Hal'e gelen çocukların meyvelere gözleri kalmasın diye ücretsiz olarak çocuklara meyve ikram edilmesi takdir topluyor.


Artvin Sebze ve Meyve Dünyası Artvin Hal, fiyat politikası ve çeşitlerinin yanı sıra zaman zaman gerçekleştirdiği kampanyalarla da dikkatleri üzerine çekiyor. Artvin Merkez ve Orta Mahallede olmak üzere iki adet işyeri bulunan Artvin Hal, çocuklara yönelikde güzel bir uygulamada bulunuyor. Artvin Hal'e gelen çocukların meyvelere gözleri kalmasın diye çocuklara bir güzellik yaparak meyve ikramında bulunuluyor. Çocuklara özel bölüm yapan Artvin Hal, bir yazı asarak meyve yemek isteyen çocuklara ücretsiz meyve ikramında bulunuyor.
Yaptıkları bu güzel kampanya ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz işyeri sahibi Muammer Şahin, çocukların kalplerini kazanmaya önem verdiklerini söyleyerek; " Biz her konuya ticaret olarak bakmıyoruz. Bazen işyerimizi anne babalar ile birlikte çocuklarda ziyaret ediyorlar. Çocukların meyvelere gözleri kalabiliyor. Belki belli etmiyorlar ancak aileleri çekincen davrabiliyorlar. Bizde istedik ki aileleri de bu noktada rahat olsunlar. Muzdur, üzümdür, eriktir, bu tür meyveleri çocuklarımıza ücretsiz ikramda bulunuyoruz. Çocuklar mutlular, bizde çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.
Artvin Sebze ve Meyve Dünyası'na gelen çocuklar kendilerine ücretsiz ikram edilen meyveleri yerken iş yeri sahiplerine teşekkür ederken, aileleri de bu güzel davranıştan dolayı işyeri çalışanlarını tebrik ediyorlar. Bu duyarlı davranışta son dönemlerde her şeyin ticari konu yapıldığı dünyamızda ticareti düşünmeden kalp kazanmaya çalışılmasının da ne denli önemli olduğunu bir kez daha ortaya koymuş oldu.

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği