Telefon
WhatsApp
ARTVİN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ GENÇ SPORCULAR İLE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLEDİ
reklam1

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 15, 21 Mayıs Gençlik Haftası münasebetiyle Artvin'deki gençlerimiz için doğa yürüyüşü ve sportif etkinlikler düzenlenmiştir.


Artvin Çoruh Üniversitesi'nde eğitimlerini sürdüren gençlerin de katılımıyla gerçekleşen doğa yürüyüşü Çoruh Kız Yurdundan başlayarak Vezirköy istikametine doğru gerçekleşmiştir.
Etkinlikte il müdürlüğünün sağladığı voleybol ve badminton alanlarıyla sportif faaliyetler gerçekleşmiştir aynı zamanda halat çekme ip atlama ve tulum eşliğinde yöresel oyunlarla gençler için eğlenebilecekleri alanlar yaratılmıştır.

Etkinliğe Taekwondo branşını temsilen Artvin Gençlik Spor Kulübüne mensup sporcular ; Süleyman Kara, Muhammed Ali Güven,Ali Polat,Mehmet Erdemir, antrenörleri Reşat Altun'un  eşliğinde gönüllü olarak katılım sağlamışlardır.


Artvin Çoruh Üniversitesi ve Orman Bölge Müdürlüğü'nün de katkılarıyla gerçekleşen etkinlikte gençlerin sportif faaliyetlerle doyasıya eğlendikleri ve yapılan çevre temizliğiyle de birlikte doğal alanlarımız olan ormanlar konusunuda bilinçlenmeleri sağlanmıştır.
Programa Artvin Spor ve Gençlik İl Müdürü Mustafa Demirkıran, Artvin Genclik Merkezi Müdürü Hayati Güneri ve Spor Hizmetleri Müdürü Latif Yılmaztürk'ün katılımlarıyla birlikte fotoğraf çekimi ardından sona ermiştir.


Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği