Telefon
WhatsApp
Annesi Efsane Muhtar idi Şimdi Kendisi Efsane Olmak İçin Yola Çıktı
reklam1

Annesi Efsane Muhtar idi Şimdi Kendisi Efsane Olmak İçin Yola Çıktı

Çarşı Mahallesi’nin Unutulmaz Muhtarları Arasına Gireceğim

 

Artvin’in Balcıoğlu Mahallesi’nde 3 dönem arka arkaya muhtarlık yapan ve adını Artvin’in efsane muhtarları arasına sokan Nesiha Dengiz’in oğlu, Cem Dengiz, annesinden aldığı bayrağı Çarşı Mahallesi’nde daha da ilerilere taşımak için muhtar adayı oldu. Cem Dengiz, ailesinde muhtarlık geleneğinin olduğunu ifade ederek Çarşı Mahallesi halkının asla unutamayacağı bir muhtarlık yapacağını ve hizmete aç olan Çarşı Mahallesi’ne güzel hizmetler kazandıracağını ifade etti.

Balcıoğlu Mahallesi’nin efsane muhtarlarından Nesihan Dengiz’in oğlu Cem Dengiz, Çarşı Mahallesi’nin muhtarlığına aday. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Cem Dengiz, seçimi kazanacağını iddia ederek kazandıktan sonra yapacağı çalışmalarla oy verenlerin gurur duyacağı, oy vermeyenlerinde bir sonraki seçimde ben mutlaka Cem Dengiz’e oy vermem gerek diyeceği bir şekilde muhtarlık yapacağını söyledi.

Muhtarlık geleneğinin olduğu bir ailede büyüdüğünü ifade eden Cem Dengiz, “ Evli ve bir çocuk babasıyım. Yıllarımı çeşitli sivil toplum kuruluşlarında ve kamu kuruluşlarında geçirdim. Muhtarlık geleneği olan bir ailede yetiştim. Bu sebeple oldukça tecrübeliyim. Annem tüm Artvinlilerin tanıdığı bir isim. 3 Dönem Balcıoğlu Mahallesi’nde muhtarlık yapan Nesiha Dengiz’in oğluyum. Annem kendi mahallesinde efsane muhtar olarak adlandırılırdı. Aile olarak muhtarlık konusuna uzak değil aslında bizzat içerisinde olan bir aileyiz. Muhtarlığı ek iş olarak değil tek iş olarak görecek, muhtarlığın nasıl yapılacağını, halka hizmeti nasıl getirebileceğimi bilen bir insanım. Çarşı mahallesi sakinlerinin bu deneyimden faydalanmalarını istiyorum. Çarşı Mahallesi’nde sevilen sayılan isimlerden de aza listesi hazırladık. Kendimize güveniyoruz. Öyle uçuk projelerle değil gerçekçi projelerle geliyoruz. Yeterli deneyime sahip olduğuma inandığım için, Çarşı Mahallesi sakinlerinin talepleri doğrultusunda bu yola çıktım. Artvin Valiliği ve Artvin Belediyesi başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ile iletişim halinde olan bir kişiyim. Muhtarlığı nasip olur kazanınca yapacağımız çalışmalarla herkesin gurur duyacağı bir süreç yaşayacağız. Çarşı Mahallesi sakinlerinden bu deneyime inanmalarını ve güvenmelerini rica ediyorum. Mahallemi yakından tanıyorum ve nerede ne yapılması gerektiğini biliyorum. Herkese ve her gönüle dokunacağız. Sorunu olan herkesin ilk arayacağı kişi olacağız. Çarşı Mahallesi bizim gönlümüzün attığı yerdir. İnanıyor ve güveniyorum ki bu seçimleri kazanacağız ve güzel hizmetlere vesile olacağız. Seçimlerin ilimize ve Artvin halkına hayırlar getirmesini diliyor ve tüm Artvin halkının Ramazan ayını tebrik ediyorum. Hakkımızda hayırlısı diyerek tüm Çarşı Mahallesi Sakinlerinin oylarına ve gönüllerine talibim” diye konuştu.

Bilgisi, tecrübesi ve muhtarlık geleneğine sahip bir aileye sahip olması bakımından Çarşı Mahallesi Muhtar adayı Cem Dengiz ve azaları görev tam olarak hazır olarak görülürken, bir çok muhtar adayının olduğu Çarşı Mahallesi’nin en güçlü muhtar adayları arasında görünüyor.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği